Welkom op GoXchange, de GPS sport community van Nederland!
GoXchange is een GPS-community waar je als sporter of recreant heel veel tochten, routes en ervaringen kunt vinden én uitwisselen met andere gebruikers. Je kunt je aansluiten bij voor jou interessante groepen en op de hoogte blijven van nieuwtjes en evenementen.

Wat kun je met GoXchange?

Routes en tochten
Op GoXchange vind je nu al meer dan 1.000 routes, in Nederland en het buitenland, voor onder meer wandelen, fietsen, mountainbiken en nordic walking. Je kunt ze gemakkelijk vinden door te zoeken op sport, locatie, lengte, zwaarte, compleetheid van de informatie en waardering door andere gebruikers. Met behulp van Google Maps is het mogelijk de routes digitaal te verkennen. Ook zijn veel routes voorzien van extra informatie over het gebied en interessante punten langs de route.

Ben je lid van GoXchange, dan kun je de routes downloaden naar je pc en vervolgens gebruiken, aanpassen, met elkaar verbinden … noem maar op! Uiteraard kun je de routes overzetten naar je GPS-apparaat, PDA of Smartphone. Maar het is ook mogelijk de routes te printen.
Mijn Home

Als lid van GoXchange krijg je automatisch een eigen pagina (Mijn Home).

Terug naar boven

Mijn Home
Op Mijn Home kun je

  1. eigen routes uploaden, bewerken, ordenen en beschikbaar stellen aan andere leden,
  2. je eigen activiteiten die zijn vastgelegd met GPS bijhouden en bewaren,
  3. nieuwe groepen maken,
  4. nieuws en activiteiten publiceren en berichten sturen naar andere leden van groepen waar jij lid van bent.

Een bijzondere functionaliteit binnen Mijn Home is de routewizard. Hiermee kun je heel eenvoudig je eigen route maken en aanvullen met informatie en foto’s. Deze toepassing kun je ook gebruiken als je geen GPS-apparaat hebt.

Mijn Home is dus een eigen website binnen GoXchange. Dat is ook handig als je op een andere plek of pc inlogt: zo beschik je toch over al jouw GPS-informatie!

Terug naar boven

Groepen
GoXchange biedt toegang tot vele groepen. Dat kunnen wandelsport- of toerfietsverenigingen zijn, maar ook thematische groepen zoals ‘Fietsen in Italië’ of een groep waarvan de leden geïnteresseerd zijn in een bepaald GPS-apparaat.

Het aansluiten bij andere groepen of het oprichten van een eigen groep heeft meerdere voordelen:

  • je staat in direct contact met mensen met dezelfde interesses,
  • je kunt eenvoudig binnen een groep berichten en nieuws uitwisselen,
  • een themagroep is ideaal voor het krijgen van steun en vinden van antwoorden op je vragen,
  • ga je een tocht organiseren? Dan kun je de route exclusief aan de leden van een bepaalde groep beschikbaar stellen zodat zij zich hierop eenvoudig kunnen voorbereiden. Deze functie is ook ideaal voor verenigingen!

Terug naar boven

Cursussen
Ben je geïnteresseerd in sporten met gps, maar nog niet echt kundig in het gebruik van het navigatiemiddel? GoXchange verzorgt ook cursussen, waaronder een GPS-kennismakingscursus en een GPS-routebouwcursus.
Tijdens de cursussen kun je ook ervaring opdoen met verschillende soorten apparaten.
Uiteraard wordt bij de cursussen volop gebruik gemaakt van GoXchange.

Terug naar boven

Wat kost het?
Een account op GoXchange.nl is gratis.

Terug naar boven


Als lid aanmelden Sluiten